Oogstaandeel

30 weken lang, van mei tot en met november, ontvang je wekelijks een tas met 4 tot 6 soorten dagverse groenten en kruiden. Oogstaandeelhouder worden is heel eenvoudig. Je schrijft je in voor een oogstaandeel op de aanmeldpagina. Daarbij heb je de keuze uit een groot of klein aandeel en bij welk afhaalpunt jij je pakket wekelijks wilt ophalen. Zodra er voldoende geoogst kan worden (medio mei) kun je 30 weken lang, iedere vrijdag een pakket groenten afhalen bij jouw afhaalpunt. In de week voorafgaand aan de eerste levering ontvang je bericht met daarin de datum en tijdstip waarop je pakket voor je klaarstaat. 

Je kunt kiezen uit:

  • Klein oogstaandeel: 1 persoon kan hier ruim van eten. Kosten: €330,- (€ 11,- p.wk)
  • Groot oogstaandeel: 2 personen kunnen hier ruim van eten. Kosten €555,- (€ 18,50 p.wk)

Na aanmelding ontvang je een factuur voor het hele bedrag. Mocht dat bedrag voor jou te groot zijn om in één keer te betalen, laat dat ons dan weten in een mail. 

Meld je nu aan! 

Als oogstaandeelhouder verbind je je voor minimaal één seizoen aan de tuin en de tuinder. Aan het begin van het daaropvolgende jaar besluit je of het komende oogstseizoen weer wilt genieten van wekelijks een pakket met verse biologische groenten.

Voorafgaand aan je zomervakantie kun je doorgeven hoeveel weken je geen pakket wilt ontvangen. Wij zetten de levering dan stil of we geven het aan iemand anders door. 

Tip! Als je in de zomerperiode op vakantie gaat, geef dan je pakket cadeau aan een bekende die tijdens die periode thuisblijft of op je huis past en het voor jou kan afhalen. Dat is fijn voor ons, want in de zomer is de oogst op zijn hoogst, en leuk voor die ander om kennis te maken met onze biologisch geteelde groenten.

Meld je aan!