Raapstelen

Pastasalade met Raapstelen

Ingrediënten:

  • 150 gr. Pasta
  • 1 bos raapstelen
  • handvol rucola
  • 100 gr. Pecanoten
  • Een paar zongedroogte tomaten
  • Appel
  • azijn
  • olijfolie

Bereiding: Kook 150 gr. Pasta gaar, laat het afkoelen in een slakom.

Voeg achtereenvolgens 100 gr. Pecannoten en naar smaak zongedroogde tomaten toe. Dan de verse raapstelen goed wassen en vervolgens klein snijden en bijvoegen in de slakom. Tot slot de rucola toevoegen. Alleen nog aanmaken met goede olijfolie en wat stukjes appel; alles mengen.  klaar!

Eventueel aan te vullen met blokjes geitenkaas of andere noten.

Wat is zo een salade snel op,zeg🤗

Voor de voorjaarsstamppot: raadpleeg oma’s kookboek.😂

Bron: Jan Willen Breuk (schoonvader van de Tuinder).